(VIDEO) Un autocamion a derapat în Izvorul Crișului: Circulație îngreunată pe DN1 E60!

articol publicat în noiembrie 28, 2020

Un autocamion a derapat în Izvorul Crișului, pe DN1 E60, în această noapte, șoferul fiind salvat de către pompierii din Huedin. Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, din Gilău a rămas încarcerat în cabina autocamionului derapat în afara părții carosabile.

„Un bărbat a fost salvat de către pompierii huedinieni, pe parcursul nopții trecute, după ce acesta a rămas încarcerat în cabina autocamionului derapat în afara părții carosabile. Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 4.50, iar, în momentul sosirii la locul accidentului, pompierii au găsit un ansamblul de vehicule răsturnat într-o poziție instabilă, pe marginea unei coaste care prezenta o diferență de nivel de circa 10m, față de partea carosabilă

Șoferul ansamblului de vehicule a rămas prins sub bordul deformat al cabinei capului tractor și prezenta mai multe fracturi.

Pompierii au asigurat ansamblul de vehicule folosind troliul din dotarea și au tăiat arbuștii din jurul cabinei, astfel încât să poată asigura accesul către cabina camionului și să poată urca echipamentele de descarcerare în aceasta. După aproximativ 20 de minute, salvatorii au reușit să scoată bărbatul ce agoniza înăuntrul cabinei, fiind preluat apoi de către echipajul SMURD pentru a fi transportat la spital, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Bărbatul era în stare de conștiență și era cooperant. O autospecială mai asigură, în aceste momente, măsurile de prevenire a incendiilor, până la sosirea utilajelor care vor readuce capul tractor și remorca pe partea carosabilă. Remorca transporta o încărcătură de legume și fructe”, a transmis ISU Cluj.

Până la această oră, circulația este îngreunată pe DN1 E60.

 3,672 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *