Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Problema apei potabile în Mărișel, înființarea unui abator mobil și turismul, dezbătute de Mircea Moroșan și consilierii PNL

articol publicat în decembrie 1, 2020

Problema apei potabile în Mărișel, înființarea unui abator mobil și turismul din zonă, au fost principalele teme dezbătute de Moroșan și consilierii PNL în Mărișel și în prezența primarului Viorel Ghic.

„În Mărișel i-am avut ca gazde bune pe domnul Primar Ghic Viorel, domnii consilieri locali Matiș Octavian, Ghic Nicolae, Purcel Ioan, Rosu Ioan, Matiș Alin, Mariș Valentin – consilier local și pe domnul antreprenor Pleșa Viorel.

Temele propuse spre dezbatere au fost de ordin administrativ, precum rezolvarea problemei apei potabile în Mărișel, propuneri de modificare a codului silvic, simplificarea obținerii de avize și înființarea biroului unic pentru cetățeni, cu sediul la Huedin, precum și simplificarea birocrației la aplicarea pentru finanțările europene.

Atragerea de fonduri în vederea înființării unui abator mobil și a unei linii de procesare a fructelor de pădure, reprezintă și aici, ca în majoritatea comunelor din Apuseni, o problemă de o prioritate majoră.

Din punct de vedere turistic, domnii consilieri au venir cu urmatoarele propuneri: dezvoltarea turismului și agroturismului, creearea unui master plan care să cuprindă toată zona de Apuseni, amenajarea unui lac de agrement, precum și construirea unei baze sportive, care va deservi atât cetățenii comunei, cât și turiștii.

Le mulțumesc colegilor mei pentru primirea facută! Îi asigur că toate cele discutate vor fi transpuse în proiectul meu politic pentru mandatul de Senator, voce a Apusenilor în Parlamentul României!” a anunțat Mircea Moroșan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *