Cristian Dan Pasca: Avem nevoie doar anul viitor de peste 100 de miliarde lei vechi!

articol publicat în decembrie 4, 2020

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, în contextul în care a solicitat în această după-amiază locuitorilor Țării Moților să voteze la alegeri cu PNL, a anunțat că pentru a-și realiza proiectele în 2021 are nevoie doar anul viitor de peste 100 de miliarde lei vechi.

„A trecut aproape o lună de când am depus jurământul de primar. Cu pași mici dar siguri am început să creez o echipă cu care sunt ferm convins că promisiunile pe care vi le-am făcut în campania electorală se vor transforma în fapte.

Nu este ușor, având în vedere că pentru a realiza ceea ce mi-am propus avem nevoie doar anul viitor de peste 100 de miliarde lei vechi.

Ca să obținem acești bani vom apela la specialiști și vom forma o echipă care să scrie proiecte pe fonduri europene.

Vom avea spriijinul Consiliului Județean Alba, dar avem nevoie și de un Guvern PNL și de parlamentari cu care să putem porni pe drumul unei dezvoltări durabile a orașului Câmpeni.

Lucrările realizate până acum pe drumurile vicinale (Certege, Furduiești-Vârși, Valea Bistrii) sunt doar începutul. Fiți convinși că nu am uitat nici de celelalte investiții prioritare.

Colegii mei parlamentari m-au ajutat până acum și vreau să îl amintesc în mod special pe deputatul Florin Roman care s-a ,,bătut” de fiecare dată pentru a sprijini Capitala Țării Moților. Acum, cu sprijinul duneavoastră doresc să-i ajut să obțină un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare din 6 decembrie” a anunțat Cristian Dan Pasca.

 1,356 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *