Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Război TOTAL la Brad: PER aruncă informația, PNL comentează dar nu neagă, USR intră la rupere!

articol publicat în decembrie 4, 2020

Vorba celor de la Kazi Ploae, parcă ar fi “anul celor cinci tigri galbeni”. Lupta pentru viceprimarul Bradului este totală iar nuclearele din ultimele 24 de ore au aruncat în aer politica din Brad: PNL versus USR Plus versus PER.

Primul care a aruncat batista a fost Dorin Sorin David: „Veneam acum două săptămâni și vă spuneam că circulă un zvon, așa prin târg, că viceprimarul va fi desemnat doar după 6 decembrie, după alegerile parlamentare.

Ei, acum vin și vă spun că într-adevăr este o certitudine acest fapt și că vicele va fi într-adevăr ales doar după 6 decembrie, după ce vor trece alegerile parlamentare, fiindcă PSD și PNL totuși au bătut palma și împreună doresc să facă majoritatea și împreună să desemneze primarul și ca să nu vă supere și cumva dumneavoastră să nu le mai acordați votul de încredere, atunci ce s-au gândit ei, ar fi totuși după 6 decembrie, fiindcă au trecut alegerile și nu ne mai pasă ce au dorit votanții PNL, PSD.

De aceea mă întreb oare, domniile voastre v-ați dorit ca aceste două partide să se alieze, de aceea le-ați datul votul de încredere. Eu zic că acum în 6 decembrie este momentul să reflectați și să vă gândiți dacă le dați votul dumneavoastră de încredere”.

A urmat apoi, din partea PNL Hunedoara, replica fostului Prefect, Vasile Potecă, la afirmațiile liderului PER Brad: „Pentru corecta informare a brădenilor! Înțelegem că PER are nevoie de voturi și ar face orice pentru ele. În același timp, Dorin Sorin David, pretinde că apără drepturile brădenilor și că îi protejează de PSD. NU înțelegem cum poate face acest lucru atacând potențialii parteneri dintr-o coaliție anti PSD.

Pentru corecta informare a brădenilor, dar și a lui Dorin Sorin David, viceprimarul poate fi ales DOAR DUPĂ ce consiliul local este complet, într-o ședință care va fi convocată de primarul ales.

Reamintim domnului Dorin Sorin David că PNL Hunedoara, prin vocea domnului Furdui Ovidiu și a subsemnatului i-a propus susținerea pentru ca postul de viceprimar să revină PER, cu condiția să realizeze un acord în acest sens cu USR PLUS Brad, respectiv cu domnul Raul Matei. Faptul că nu a reușit să ajungă la un astfel de acord nu poate fi imputat PNL Hunedoara.
Probabil Doru Matadoru nu este interesat să obțină acest acord, pentru a putea bate palma cu PSD, la îndemnul noilor colegi infiltrați de la PSD: Rădulescu ”Mitralieră”, Șerban Nicolae…”

Și filiala PNL Brad a venit cu un drept la replică față de declarațiile liderului PER: „Dragi brădeni, chiar dacă nu am răspuns cu răutate injuriilor adresate și mulți dintre dvs. ne-ați criticat, considerându-ne a fi partizani ai PSD-ului, să știți că această manifestare derivă din bunul-simț care ne caracterizează pe noi, ca partid, în relațiile interumane.

Am considerat că nu trebuie să transformăm o rețea de social-media într-un câmp permanent de luptă politică, de aceea poziția noastră a fost întotdeauna pacifistă. Se pare că pentru comunitatea noastră nu contează buna-cuviință, ci scandalul mediatic alimentat mereu cu injurii și invective la adresa noastră. Probabil că nu am fost combatanți redutabili în această încleștare continuă și toate nerealizările orașului ne-au fost imputate.

Desigur, în percepția unora, dintre toți liderii comunității care s-au perindat la conducere de trei decenii, singurii puși într-un con de umbră și generatori de eșec sunt membrii Partidului Național Liberal.

În aceste vremuri tulburi, de răstriște (chiar dacă unii dintre dvs. nu conștientizează), când țara noastră a fost grav încercată de flagelul numit COVID, singurii care și-au pus energia și devotamentul în slujba poporului au fost membrii PNL, singurii care în ciuda tuturor criticilor și răutăților transmise, mai ales pe plan local, și-au sacrificat poziția de lideri în sondaje, dovedind curaj, ambiție, determinare, nu lașitate și dezgust față de români, atitudini specifice USR-ului.

Așa că, haideți să lasăm la o parte animozitățile și să mergem duminică la vot pentru o Românie prosperă, cu oameni sinceri și prietenoși, dornici de a schimba în bine chipul țării, pentru copiii, părinții și bunicii noștri!” arată liberalii brădeni fără însă a preciza dacă au bătut palma cu PSD sau nu!

Ulterior, Raul Matei, președintele USR PLUS Brad nu a pierdut ocazia să le răspundă frontal celor de la PNL: Dragi brădeni, duminică, 6 decembrie, dacă vă gândiți să votați PNL sunt dator să vă spun că veți vota de fapt PSD. Așa ați făcut și la alegerile locale din septembrie. Cazacu vă mulțumește pentru majoritatea pe care i-ați oferit-o prin cei 3 consilieri locali ai PSD: domnii Oprișa, Adam și Circo.

P.S. Către conducerea PNL Brad: e bine să vă raportați la USR, aveți ce învăța: profesionalism, coloană vertebrală, respectul votului, iar nu obediență! Câtă ipocrizie și ce discurs ieftin ! Faptele voastre sau mai bine spus nefaptele voastre, votul vostru doar pentru PSD, ridicarea de atâția ani a mâinii la propunerile lui Cazacu fără ca măcar să citiți ce votați și să mai și înțelegeți sunt exclusiv ,, atributele ” PNL la Brad. Mai aveți încă tupeul să cereți votul oamenilor ca o alternativă la distrugerea PSD? Nu mai pozați în ceva ce nu ați fost niciodată! Rușine !!!”.

După cum ziceam, Război TOTAL la Brad: PER aruncă informația, PNL comentează dar nu neagă, USR intră la rupere! PSD râde.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *