George Simion, liderul AUR: Nu intrăm la guvernare! Nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Iohannis şi Ciolacu!

articol publicat în decembrie 6, 2020

Alianţa pentru Unirea Românilor nu va intra în nicio coaliţie de guvernare, a anunțat co-președintele AUR, George Simion, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare.

„Este o mare victorie pe care reuşim să o obţinem la un an de existenţă a Alianţei pentru Unirea Românilor. Se anunţă a fi un rezultat foarte bun, am luat peste cele 500.000 de voturi pe care ni le-am propus şi care ar trebui să ne asigure intrarea în Parlament, dacă tot procesul electoral se desfăşoară aşa cum trebuie. Felicitări sutelor de mii de susţinători. (…) Este o viitoare victorie care vă aparţine. Este o victorie a neamului românesc. (…) Nu o să vă dezamăgim, nu o să trădăm, nu o să intrăm, în niciuna din variante, în vreo coaliţie de guvernare, suntem oamenii faptelor. Suntem oamenii care am promis că nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Klaus Iohannis şi partidele lui Marcel Ciolacu”, a declarat George Simion, liderul AUR.

 38,199 vizualizări

1 thought on “George Simion, liderul AUR: Nu intrăm la guvernare! Nu vedem nicio diferenţă între partidele lui Iohannis şi Ciolacu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *