Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat din Vadu Moților s-a trezit cu dosar penal după ce polițiștii l-au depistat cu material lemnos fără acte

articol publicat în decembrie 7, 2020

Polițiștii din Câmpeni au indisponibilizat 20 de metri cubi de material lemnos care era transportat, fără documente legale, de un bărbat din comuna Vadu Moților. A fost întocmit dosar penal.

La data de 5 decembrie 2020, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau pe DN 1 R, pe raza comunei Albac, au oprit, pentru control, un camion condus de un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport pentru cei 20 de metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă (grinzi și cherestea), cu care era încărcat camionul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport, cu orice mijloace, al materialelor lemnoase în volum de peste 10 metri cubi, neînsoțite de documente specifice, fapta prevăzută și pedepsită de art. 68, alin 21 din Codul Silvic, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată și predată în custodia unui ocol silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *