Trei tineri din Buceș au ajuns în arest, după ce i-au furat bani din casă unei femei din Brad

articol publicat în decembrie 10, 2020

Poliţia Municipiului Brad a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat in locuința vecinei sale, din Brad, cu scopul de a fura.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă şi au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 28 de ani, toţi din comuna Buceş, care au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

În fapt, un tânăr de 21 de ani a intrat în curtea persoanei vătămate sub pretextul oferirii de paste făinoase, gratuit, din partea unui partid politic, după care i-a solicitat persoanei vătămate să îl însoţească şi la vecinii săi, pentru a le oferi şi lor gratuităţile.

Vecinii au refuzat să primească cele oferite şi au observat că din locuinţa persoanei vătămate a ieşit o persoană necunoscută, care a fost reţinută de soţul vecinei, până la sosirea echipajului de poliţie.

Poliţiştii au găsit într-unul din buzunarele tânărului de 28 de ani, care intrase în locuinţa persoanei vătămate, suma de 200 de lei, sumă pe care o sustrăsese din portofelul victimei, păstrat într-un dulap.

 9,153 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *