Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Percheziţii în zona Ştei – Vașcău: Doi bărbați din Vașcău au fost reţinuţi după ce au folosit bani falși!

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia au desfăşurat marţi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, 8 percheziţii, toate pe raza judeţului Bihor, în zona Ştei – Vașcău, la persoane bănuite de punerea în circulaţie de valori falsificate, respectiv bancnote euro, şi înşelăciune, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Înşelăciunile au fost comise în perioada ianuarie – iulie 2020, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române. Escrocii ar fi abordat diverși comercianți, în special din zonele rurale ale județelor Alba, Bihor și Hunedoara și ar fi făcut cumpărături cu bancnote contrafăcute, pentru care ar fi propus schimburi valutare la cursuri avantajoase.

Cinci bihoreni au fost conduşi la audieri, iar doi dintre ei, din Vașcău au şi fost reţinuți pentru o perioadă de 24 de ore, după care au fost plasați sub control judiciar.

La aceasta au luat parte și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bihor, precum și polițiști de la Serviciile pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Bihor.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *