Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Dărău Gheorghe: Au început lucrările gratuite de cadastrare a imobilelor din Hălmagiu

articol publicat în decembrie 11, 2020

Primarul din Hălmagiu, Dărău Gheorghe, a anunțat că de marți au început lucrările gratuite de cadastrare a imobilelor din Hălmagiu.

„Primăria comunei Hălmagiu vă aduce la cunoștință că, în perioada următoare, pe teritoriul comunei Hălmagiu se va desfășura lucrarea de cadastrare gratuită a tuturor imobilelor (locuințe și terenuri), prin măsurarea acestora atât în intravilanul, cât și în extravilanul localității. În prima fază se vor face măsurătorile pentru intravilanul localității.

Astfel, echipe formate din specialiști ai firmei prestatoare de servicii se vor deplasa în teren la toate gospodăriile pentru măsurători.

Scopul acestei lucrări este înscrierea tuturor imobilelor de pe teritoriul localității Hălmagiu în Cartea Funciară, GRATUIT” a anunțat primarul Dărău Gheorghe.

Va urma faza de lucru în teren şi a interviurilor cu proprietarii. În acest sens, pentru buna desfăşurare a acţiunii, cetăţenii trebuie să colaboreze cu echipele de specialişti, să permită accesul în gospodării, să arate limitele imobilelor pe care le deţin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *