Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un bărbat de 32 de ani, din Măguri Răcătău, a fost depistat de poliție în Gilău, fără a deține permis de conducere

articol publicat în decembrie 12, 2020

La data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii Postului de Poliție Comunală Gilău, au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Măguri Răcătău, care se deplasa cu un autoturism pe strada Republicii din comuna Gilău, fără a deține permis de conducere.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

1 thought on “Un bărbat de 32 de ani, din Măguri Răcătău, a fost depistat de poliție în Gilău, fără a deține permis de conducere

  1. Mai sunt ,,persoane,,care nu detin permis de conducere, circula cu autovehicule neinmatriculate sau cu numere false, care fac zilnic infractiuni silvice. Matematic, aproximativ, cinci infractiuni zilnice, savarsite de acelasi autor, dar protejat de politisti ai postului Racatau, acestia primind foloase necuvenite si informatii a tot ce se intampla in zona.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *