Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce vând brădenii prin OLX? Din cele 1.881 de anunțuri, cel mai scump produs este un spațiu industrial

articol publicat în decembrie 16, 2020

Ce vând brădenii pe OLX? De toate: 565 anunțuri în categoria „Auto, moto și ambarcațiuni”, 95 anunțuri în categoria „Imobiliare” , 4 anunțuri în categoria „Locuri de muncă”, 312 anunțuri în categoria „Electronice și electrocasnice”, 130 anunțuri în categoria „Modă și frumusețe”, 124 anunțuri în categoria „Casă și grădină”, 137 anunțuri în categoria „Mama și copilul”, 307 anunțuri în categoria „Sport, timp liber, arta”, 17 anunțuri în categoria „Animale de companie”, 155 anunțuri în categoria „Agro și industrie”, 18 anunțuri în categoria „Servicii, afaceri, echipamente firme”.

Cel mai scump produs scos la vânzare este un spațiu industrial în valoare de 1.400.000 lei.

La capitolul mașini, nu avem nicio mașină scumpă scoasă la vânzare în Brad, o mașină Volkswagen Tiguan la 22 800 € fiind cea mai scumpă de pe platforma de vânzări online.

Cea mai scumpă casă de locuit + spațiu comercial de depozitare este cea care găzduia vechiul magazin „Gospodina” (după Judecătorie), valoarea fiind de 438.294 lei.

Ca o concluzie sumară, brădenii fie nu își vând pe OLX produsele, fie valoarea bunurilor care se vând în Brad este mică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *