Stadiul lucrărilor la Parcul Industrial Ștei: Au început lucrările pentru execuția infrastructurii rutiere!

articol publicat în decembrie 20, 2020

Primarul orașului Ștei, Iulian Balaj, a anunțat în această seară stadiul lucrărilor la Parcul Industrial Ștei și în special faptul că au început lucrările pentru execuția infrastructurii rutiere.

„După finalizarea licitației organizată prin SICAP, în Parcul Industrial al orașului nostru au început lucrările pentru execuția infrastructurii rutiere și de amenajare pentru scurgerea apelor pluviale.

Au fost depuse trei oferte, fiind declarată câștigătoare asocierea dintre firmele S.C. Aderent S.R.L.(lider)-S.C. Global industrial S.R.L.(asociat 1)- C.M.L. RO(asociat 2), cu cu sediul în Sat Orașul Nou, jud. Satu Mare, care a avut oferta financiară cu valoarea cea mai mică.

S-a semnat contractul nr. 152 /16.12.2020-“Execuție lucrări sistematizare și viabilizare Parc Industrial (infrastructură rutieră și ape pluviale) in orașul Ștei” cu valoarea 1.031.230,88 lei(fără TVA).

În Parcul Industrial lucrările la introducerea rețelelor de apă și canalizare au fost finalizate în proporție de 90%, iar anul viitor se va introduce rețeaua de distribuție a gazului.

Ne propunem un obiectiv foarte ambițios, ca până la sfârșitul anului 2022 să putem atribui prin licitație primele din cele 25 de parcele pentru investitorii interesați” a anunțat Iulian Balaj.

 1,152 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *