Alin Tişe (PNL): Asistăm la Ciolaniada greţoasă, în partid (…) Au confiscat partidul pe persoană fizică!

articol publicat în decembrie 21, 2020

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, liberalul Alin Tişe a declarat astăzi că în PNL este o „ciolaniadă greţoasă între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică”. Tișe a mai precizat că nu doreşte nicio funcţie de ministru sau vreo altă poziţie, însă vrea să tragă un semnal de alarmă.

„Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică.

Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid. Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul.

Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod. Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă!

Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!
Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL.

Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă `cine e și asta?`, atașez un raport de activitate administrativă și politică pentru a se putea compara cu mine!” a punctat astăzi Alin Tișe.

 1,738 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *