Florin Roman pune tunurile pe aripa Orban: Din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv

articol publicat în decembrie 22, 2020

Mare agitație în PNL. După ce ieri, Ain Tișe a atacat dur aripa președintelui PNL – Ludovic Orban, astăzi, deputatul de Alba, Florin Roman, a pus tunurile pe conducerea PNL, declarând: „Din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv”.

„Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baioneta și cu nimic bun pentru Romania!

PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv. Din prima linie a frontului in bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut batalii politice la ei acasa au fost aduși in fata, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru ca nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL sa fie un partid prăduit de toți adversarii săi!

Ma voi concentra in perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au castigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici in fata adversarilor politici, nici in fata tuterilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor!

Dumnezeu sa ocrotească Romania și PNL!” a declarat deputatul Florin Roman.

 3,194 vizualizări

1 thought on “Florin Roman pune tunurile pe aripa Orban: Din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice in parlament, așa cum a făcut in Executiv

  1. Felicitări domnul deputat Florin Roman. Când le spuneam că ”limbricul” de Orban nu merită funcția de premier și președinte al PNL-ului, poate unii m-au înjurat. Sper ca la Congresul PNL să candidați pentru funcția supremă în partid iar, să-l schimbați de la șefia Camerei deputaților și să-și reia repetițiile la mandolină. Pentru pensionari, la anul viitor nu mai majorați nici o pensie în schimb să fie recalculate după noua formulă de calcul. Aplicarea este simplă fiindcă la majoritatea nu există nici o schimbare în privința punctajului general motiv pentru care VPR -ul se poate calcula de la 1 martie pornindu-se de la valoarea actuală a punctului de pensie de 1442. Inechitățile din sistemul de calcul deranjează cel mai mult lumea pensionarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *