Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(FOTO) În sfârșit se lucrează pe DN76 pe sectoarele Ioneşti – Vârfurile şi Vârfurile – Ştei!

articol publicat în decembrie 23, 2020

Două sectoare ale DN 76 Deva – Oradea (Ioneşti – Vârfurile (14 kilometri) şi Vârfurile – Ştei (33 de kilometri) din drumul european Deva – Oradea (184 de kilometri) se află în şantier după mai mulţi ani în care lucrările au fost blocate.

„În cadrul contractului de reabilitare a DN 76, sector Ionești – Vârfurile (foto), asocierea SC Sylc Con Trans SRL / Hydrostroy AD a executat, în ultima parte a anului, lucrări la ziduri de sprijin în zona Hălmagiu, s-au montat dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație de la poduri, s-au realizat bazine de dispersie, extraexcavații și blocaj de piatră pentru stabilizarea terenului la parcarea de scurtă durată din zona Hălmagiu.

Pe următorul sector aflat în reabilitare DN 76 Vârfurile – Ștei (sectorul administrat de DRDP Timișoara fiind Vârfurile – Groși), antreprenorul Drum Asfalt SRL & Vahostav – SK A.S. & Trameco S.A. & Ile Viorel Construct SRL a executat, în luna decembrie, lucrări de așternere a stratului de bază și a stratului de legătură, reparații la structura rutieră existentă, umpluturi în spatele zidurilor de sprijin, montarea bordurilor și pavajelor la trotuare, cofrare și turnare șanțuri pentru scurgerea apelor. Sectorul de drum se află pe teritoriul județelor Arad și Bihor, fiind administrat împreună cu DRDP Cluj” au anunțat oficialii DRDP Timişoara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *