„Urmașii” lui Brătianu anunță că au viceprimar la Brad, votat și de urmașii lui Ion Iliescu!

articol publicat în decembrie 23, 2020

Este de neînţeles ce se întâmplă la Brad: Politic orice se poate, inclusiv o alianță atipică, informală, cum s-a format ieri în municipiul Brad: PSD + PNL, însă, să asociezi Revoluția Română cu alegerea unui viceprimar al PNL, ales se pare și cu voturile PSD, este dacă nu cel puțin o uriașă gafă de comunicare, un gest politic greu de neînțeles.

Vă redăm ad litteram poziția PNL Brad:

„22 decembrie 2020-22 decembrie 1989-arc peste timp,

Astăzi, într-o zi cu o semnificaţie aparte în istoria contemporană a neamului românesc, la împlinirea a 31 de ani de la Revoluţia din 1989, când România a scăpat de chingile jugului comunist şi în localitatea noastră, Brad, se poate consemna o premieră: alegerea în funcţia de viceprimar, din partea organizației municipale PNL a d-nului consilier, Oprişa Florin, președinte al organizației locale. Se pare că după trei decenii de la marele eveniment marcant al istoriei noastre, cetățenii municipiului au învestit încredere și în altă forță politică, capabilă de a aduce un suflu proaspăt pe scena politică a urbei.

Aşa cum ne asumam în sloganul nostru de campanie ,,Se poate şi la Brad. Echipa PNL este garanţia!”, iată că după multe runde de negocieri, cu răsturnări spectaculoase de situaţie de la o săptămână la alta, dar mai ales cu atacuri furibunde din partea aliaţilor noştri pe care i-am susţinut la funcţia de primar, s-a dovedit că nu e imposibil ca o echipă de oameni integri şi determinaţi să-şi pună efortul şi dăruirea în slujba comunităţii brădene. Aceasta funcţie obţinută ne onorează, dar, în acelaşi timp, ne şi obligă la un efort permanent pentru ca Bradul să-şi găsească un curs firesc spre înnoire, spre dezvoltare, spre progres.

Multumim tuturor brădenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o prin vot şi vă asigurăm că nu vom mima nici munca, nici responsabilitatea, nici interesul pentru oameni. Multumim, de asemenea, tuturor colegilor liberali ce au participat activ si au sustinut promovarea ideilor noastre de innoire si revigorare a acestui municipiu. Avem convingerea ferma ca vom fi parteneri deschisi spre dialog pentru toti consilierii locali, indiferent de partidul din care provin, încredintati fiind că doar prin efort comun vom putea găsi soluții la problemele stringente ale bradenilor si împreună cu aceștia vom reusi sa ducem municipiul spre un alt nivel de dezvoltare”.

 1,757 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *