Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Tișe continuă războiul cu Orban: Organizația Cluj nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, continuă războiul cu conducerea PNL – Ludovic Orban și prin ricoșeu îl pleznește politic și pe Adrian Oros, care conform a ceea ce a spus liderul clujean, printre rânduri, nu a avut susținere de le Cluj ci a fost direct implantat ministru de Orban fără a avea o recomandare de la Cluj.

„Legat de reprezentarea în Guvern a organizațiilor din Ardeal. În concret – organizația Cluj.

Nu îmi amintesc să fi discutat în organizația Cluj susținerea vreunei persoane pentru postul de ministru. Or să se fi supus la vot. Supunerea la vot în partid, a nominalizărilor, este o practică democratică, așa cum am fost supuși votului atât eu cât și primarii când am candidat la primării sau consiliul județean.

Cineva crede că, prin susținerea unor persoane peste organizația Cluj, va reuși să pună mâna pe filiala Cluj. Ca și cum partidul acesta este doar al lor.

Așa știu să facă politică, pentru că așa au făcut toată viața și pentru ca altfel nu pot, fiind impotenți politic.

Organizația Cluj, dincolo de faptul că este cea mai performantă din țară, nu va putea fi condusă niciodată de nulități politice!” a declarat Tișe.

În ultimul an, surse din PNL spun că fostul premier Orban, prin Adrian Oros a încercat să strângă un nucleu al vechiului PNL versus conducerea actuală care este eminamente ex PDL, însă una câștigătoare, dacă luăm în calcul zdrobitoarele victorii la locale de la municipiu și județ.

Alin Tișe este în acest moment principalul oponent VIZIBIL al președintelui Orban, fiind indirect susținut de organizațiile din Cluj, Bihor, Bistrița și Arad. De asemenea, este recunoscută relația cordială dintre Alin Tișe și Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian