Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Fost consilier local, Voicu Ienci: Azi doi rudimentari s-au luat la încaierare în Consiliul Local Brad

articol publicat în decembrie 30, 2020

Fostul consilier local al PDL, Voicu Ienci, a comentat astăzi cel mai recent conflict dintre Florin Cazacu și Raul Matei.

Azi doi rudimentari s-au luat la încaierare în Consiliul Local Brad. Din păcate, politica la Brad devine un circ ieftin și păcătos, atunci când așa-zisa opoziție deține aceeași foame și același oportunism jegos, precum actuala putere personificată de Florin Cazacu.

Doi idioți se bat, fac circ în primărie, își postează filmulețe bâlbâite pe facebook.

Doi cocalari ai politicii, când nu se pot afirma prin proiecte și rezultate, toarnă filme de duzină, cu cascadorii împiedicate. Rezultatul e evident și e împotriva funcționarii instituțiilor locale, împotrivă comunității , împotriva Bradului.

Dragi brădenii , așa se întâmplă când elita intelectuală a unui oraș dispare, când comunitatea se dezintegrează vizibil prin abandonul vârfurilor, care decid să se departeze cât mai mult de un loc unde nu se pot dezvolta, nu pot primi recunoaștere.

Niște maimuțe au votat două maimuțe și acum sparg semințe și se uită la spectacol -fie că e maneaua lui Cazacu sau balacareala online a lui Matei. Distracție!” a comentat conflictul, Ienci, pe o rețea de socializare.

1 thought on “Fost consilier local, Voicu Ienci: Azi doi rudimentari s-au luat la încaierare în Consiliul Local Brad

  1. Oare unde l-ați găsit pe idiotul asta cu comentariile lui de om frustrat ?????

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *