Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

(VIDEO) Ultimele trenuri ale Regio Călători de pe secția Brad – Ineu

Regio Călători, operatorul privat de transport feroviar de călători, a anunțat în octombrie că începând de la 1 ianuarie 2021 va renunța la ruta Ineu-Brad și retur.

„Regio Călători SRL, în calitate de operator de transport feroviar de călători, a decis să se retragă de pe ruta Ineu-Brad și retur, începând cu data de 01.01.2021. Decizia a fost adoptată în urma analizei privind lipsa personalului calificat, necesar pentru deservirea trenurilor pe zona de activitate Timișoara-Arad, precum și în urma analizei privind situația financiară a societății, activitatea fiind afectată de pandemia COVID-19”, anunțau în octombrie cei de la Regio Călători.

Astfel, localitățile care vor rămâne fără nicio legătură feroviară, de astăzi, sunt: Tămand, Bocsig, Rapsig, Sebiș, Livada, Joia Mare, Almaș, Bonțești, Gurahonț, Romanița, Aciuța, Tălăgiu, Vârfurile, Cariera, Leasa, Hălmagiu, Ocișor, Ociu, Vața, Birtin, Lunca Moților, Baia de Criș, Țebea, Ribița și Brad.

Apuseni Info vă redă ultimele imagini video cu trenul care traversa ruta Brad – Ineu, realizate de Travellor Trains

De la Sebiș la Brad (Linia 317: Arad – Ineu – Brad) – sursă video: Travellor Trains

Ultimele trenuri ale Regio Călători de pe secția Ineu – Brad (Linia 317: Arad – Ineu – Brad) – sursă video: Travellor Trains

Trenuri în stația Sebiș – Episodul 9 (Linia 317: Arad – Ineu – Brad) – sursă video: Travellor Trains

Loading

2 thoughts on “(VIDEO) Ultimele trenuri ale Regio Călători de pe secția Brad – Ineu

  1. Cum va permiteți să vă bateria joc de bunicii si strabunicii noștri care au cărat piatra si sinele de ștrec cu spatele, ca noi sa avem cu ce călători….sa va pedepsească Dumnezeu, după modul corect in care conduceți această țară!!!

  2. Nu vă gândiți la săraci oameni care nu mai pot merge la Spital,la Oraș sau la copii pentru că nu mai au mijloc de transport.Să vă fie rușine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *