Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Carmen de la Sălciua: Cât de sincer poți răspunde la o întrebare incomodă mai ales în văzul lumii?

articol publicat în ianuarie 6, 2021

La început de an Carmen de la Sălciua zisă și „Steaua Apusenilor” este în introspecție și pune o întrebare senzațională: Cât de sincer poți răspunde la o întrebare incomodă mai ales în văzul lumii?

„Cât de sincer poți Răspunde la o întrebare incomodă mai ales în văzul lumii? Cât de mult îți asumi ce gândești? Cât rănești când spui un adevăr sec?

Anul asta va fi despre adevăr, detașare și debarasare de tot ce e toxic! Îmi doresc să îmbrățișez persoane sincere, să vorbesc pe șleau, să rămână în viața mea doar ce e frumos și pozitiv, doar prieteni adevărați și sinceri! Sunt pregătită să cunosc omul potrivit pentru că nu pot fi cu oricine! Îmi doresc idealul în toate! Carieră, iubire, sănătate, bani! D

De mică am știut că deasupra capului meu există o stea norocoasă… și probabil ca să ajung la ea a trebuit să mă târăsc și prin mocirlă, să depășesc anumite situații critice ca mai apoi să pot privi la toată Frumusețea vieții mele! Voi rămâne un om bun… dar nu atât de bun încât să mă mai rănesc pe mine!” și-a anunțat intențiile vedeta pentru anul 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *