Ana Maria Matei, noul director al HCC Brad. Soțul Raul Matei, lider USR Brad: „Asupra ei nu poate plana nicio urmă de neprofesionalism”

articol publicat în ianuarie 7, 2021

Președintele USR Plus Brad și consilier local al municipiului Brad a anunțat în această seară că soția sa, Ana Maria Matei, este noul director al Școlii Gimnaziale ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Brad.

„Vreau să îmi felicit public soția pentru faptul că în urma selecției dosarelor pentru ocuparea funcției de director, rămas vacant, ca urmare a încetării contractului de management educațional după concursul din 2016 a fost detașată în interesul învățământului începând cu 09 ianuarie în anul școlar 2020-2021 sau până la organizarea concursurilor în funcția de director la Școala Gimnazială ,, Horea, Cloșca și Crișan” din Brad.

Asupra ei nu poate plana nicio urmă de neprofesionalism. Este un cadru didactic foarte bine pregătit, facultate de matematică absosivită pe bune și la vremea ei, o a doua facultate absolvită, grad doi, master în management educațional, titularizare corectă !

Sper doar să fie lăsată să își aducă aportul, să fie sprijinită de primarul în funcție, de Consiliul Local al municipiului Brad, de Consiliul de Administrație, de colegii ei dascăli, de părinți și elevi cel puțin la fel ca directorii de dinaintea ei.

Dacă nu se va întâmpla asta, cel puțin să nu i se pună piedici.

Mult succes în răspunderea pe care ți-ai asumat-o ! Sunt sigur că vei aduce plus valoare învățământului local la nivel de management. Nu în ultimul rând, felicitări noilor directori ai zonei!” și-a felicitat Raul Matei soția.

 15,454 vizualizări

3 thoughts on “Ana Maria Matei, noul director al HCC Brad. Soțul Raul Matei, lider USR Brad: „Asupra ei nu poate plana nicio urmă de neprofesionalism”

  1. A dracu, cum a ajuns sotul un ceva si el cum a ajuns si cucoana directoare, si o mai si lauda… Sa mai zica cineva ca useristii nu au aceleasi apucaturi gretoase ca si ceilalti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *