Noul director al Liceului Avram Iancu Brad: Vin cu o perspectivă modernă și dinamică, dobândită în 10 ani de activitate managerială

articol publicat în ianuarie 8, 2021

Profesorul de istorie Ștefan Bogdan, fost director al Școlii Gimnaziale Ion Buteanu din Buceș este noul director al Liceului Avram Iancu din Brad.

Apuseni Info a încercat să păstreze mereu echidistanța în a aprecia sau critica persoane publice dar domnului Ștefan Bogdan îi acordă un cec în alb, de încredere, pentru modul în care a gestionat managementul școlii din Buceș dar și pentru evidenta sa pregătire profesională și bagajul intelectual de necontestat. Sperăm ca liceul din Brad să redobândească gloria și strălucirea deceniilor trecute!

Noul director a avut amabilitatea să ne ofere un punct de vedere cu privire la recenta responsabilitate pe care și-a asumat-o: „Este o mare responsabilitate preluarea acestei poziții, care înseamnă gestionarea activității uneia din cele mai vechi instituții de învățământ din Transilvania, care funcționează neîntrerupt din 1869.

În mod real anvergura de care Liceul Teoretic “Avram Iancu”, Brad dispune, prin cei peste 150 de ani de istorie, prin personalitățile care au absolvit aici, prin colectivul de cadre didactice, este semnificativă și cu impact la nivel zonal și național.

Vin cu o perspectivă modernă și dinamică, dobândită în 10 ani de activitate managerială în sistemul public de învățământ, dar și în business. Îmi doresc ca în mandatul meu să contribui la succesul educațional al liceului, prin conținut creativ și inovator, care să mențină performanța. Emblema învățământului din Țara Zarandului, luminează trecutul și va străluci si-n viitor!”.

Mult succes, domnule profesor Ștefan Bogdan!

 23,334 vizualizări

4 thoughts on “Noul director al Liceului Avram Iancu Brad: Vin cu o perspectivă modernă și dinamică, dobândită în 10 ani de activitate managerială

  1. Cat de tare ati discredidat colectivul de la acet liceu, aducand un director de la o alta scoala! Dupa cate stiu, liceul din Brad are profesori competenti, oameni care puteau oricand sa ocupe fotoliul de director!

    1. Are profesori competenți?????? Da,foarte competenți din moment ce toate examenele de bacalaureat sunt “plătite bine” de către părinți,da foarte competenți când fosta mea profă de română făcea dezacord după dezacord gramatical iar “proful” de mate nu preda decât cu foile în față și glume expirate Ion și Măria……acum 3 ani am terminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *