Voicu Ienci: Care este experiența managerială a doamnei Ana Maria Matei?

articol publicat în ianuarie 8, 2021

Urâtă-i politica bat-o vina, cu toate fațetele ei hâde…

Astăzi, un fost consilier local al PDL, fost președinte al partidului Noua Republică, în care a fost coleg cu Raul Matei și fost adversar direct al primarului Florin Cazacu, îi aruncă mănușa liderului USR Plus Brad, Raul Matei, după anunțul făcut ieri de politician, în care o felicita pe soția sa pentru obținerea poziției de director la HCC Brad în urma selecției dosarelor pentru ocuparea funcției de director, rămas vacant.

Vă redăm integral textul cu întrebările puse de dl. Voicu Ienci:

Draga Raul Florin Matei,

Astazi esti consilier local, presedinte de organizatie politica locala iar sotia ta, doamna profesoara Ana Maria Matei este proaspat numita directoare la HCC. Coincidenta ca la guvernare e USR, e nefasta si creatoare de suspiciuni.

Ai promis sa faci o altfel de politica, bazata pe cinste, competenta si transparenta. Sunt unul dintre cei care platesc impozite administratiei, pe care si tu o reprezinti. Asta te obliga sa fii transparent si sa raspunzi cu onestitate acestor intrebari de bun simt:

  1. E adevarat ca la examenul de titularizare din 2014, Matei Ana Maria a primit nota 2,65?
  2. Care au fost conditiile de titularizare a sotiei tale la HCC, ce s-a intamplat in Consiliul de Administratie al scolii si pe baza carei note s-a facut titularizarea?
  3. Cate reclamatii ati facut impreuna la ISJ si alte institutii de-a lungul timpului, unele impotriva unor actuali subalterni ai dumneaei?
  4. Care este experienta manageriala a doamnei Ana Maria Matei?
  5. Consideri potrivita si morala numirea intr-un post de director de scoala, chiar cu titlu de interimar, a unei persoane, care nu este membra a corpului national de experti in management educational?
  6. Este adevarat ca doamna profesoara Ana Maria Matei a primit doar calificativul “bine” la finalul anului scolar 2014-2015?
  7. Care au fost criteriile promovarii in functie pe baza de dosar si cum au fost indeplinite de catre doamna profesoara?

In campania electorala ti-am pus si alte intrebari. Pot sa iti inteleg ratiunile momentului si stanjeneala unui raspuns. Acum nu mai e vorba de politica si imagine, ci de bani publici si viitorul unor copii.

Nu ne lasa in incertitudini si neclaritati. Deocamdata stim doar ca triunghiul echilateral poate fi dreptunghic (!) si ca HCC va avea hartie igienica suficienta” a scris Voicu Ienci pe o rețea de socializare.

 5,481 vizualizări

1 thought on “Voicu Ienci: Care este experiența managerială a doamnei Ana Maria Matei?

  1. D-l Voicu Ienci , ați scris de parcă v-ați fi referit la Suciu și “parașutele” de pe lângă ea. Nu realizați că și un simplu vânzător din piață ar fi condus mai bine pe ruta Suciu-Cazacu-Intotero această școală. Așa cum dumneavoastră știți date ,așa știu și eu despre domnița Suciu: 1. A terminat “Pedagogia artei” (sic!) la fără frecvență, la 33 de ani 2. Din actul afișat de dânsa,reiese că s-a titularizat în 2012, odată cu venirea USL la putere și primul mandat al doamnei Intotero , parașutată direct în funcția de SUBsecretar de stat în Ministerul de Externe. 3.Știți ce note a luat la titularizare Suciu,în perioada2008-2012 ? Note sub 5 ! 4.Să reluăm: acum are 52 de ani (mai are puțin și iese la pensie,ca femeie),înseamnă că s-a titularizat la 43 de ani și înainte nu a luat note de trecere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *