Directori noi la școli și licee din zona de munte a Bihorului, în Beiuș, Ștei, Bratca și Borod!

articol publicat în ianuarie 9, 2021

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a păstrat pe funcții directorii a 73 de școli și grădinițe și a numit 17 directori noi în unități de învățământ din Bihor și 10 directori adjuncți.

Mandatele directorilor și directorilor adjuncți de unități școlare din Bihor, care au ocupat funcțiile prin concursul național din 2016, expiră luni, 11 ianuarie 2021, în această situație aflându-se 90 de directori și 36 de directori adjuncți.

,,În cazul a 73 de unități de învățământ directorii au fost reconfirmați, iar 17 școli și grădinițe vor avea conducere nouă. În ce privește directorii adjuncți, dintr-un număr de 36, au fost reconfirmați 26, iar 10 au fost înlocuiți din cauza expirării contractelor de management încheiate în urma concursurilor desfășurate pe parcursul anului 2016, a pensionării (un caz), respectiv a detașării a trei directori adjuncți pe funcție de director”, a transmis inspectorul Florin Negruțiu, responsabil cu comunicarea în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Și în zona de munte a Bihorului, în Beiuș, Ștei, Bratca și Borod au fost efectuate trei schimbări de directori de instituții.

  • Şcoala Gimnazială “Nicolae Popoviciu” Beiuş – Florina Cloanda
  • Şcoala Gimnazială “Miron Pompiliu” Ştei – Emanuel Coroiu
  • Liceul Teoretic nr. 1 Bratca – Anca Mucha

La nivel de directori adjuncți:

  • Colegiul Naţional “Avram Iancu” – Ştei
  •  Liceul Teoretic “Gabriel Ţepelea” – Borod
  • Colegiul Naţional “Samuil Vulcan” – Beiuş

Inspectoratul Şcolar Județean Bihor nu a comunicat ce deficienţe li se impută directorilor schimbați.

 32,239 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *