Mesajul polițistei sexi de la Beliș pentru șoferi: Știm că „toate drumurile duc la Cluj”, dar nu uitați să le străbateți atenți!

articol publicat în ianuarie 9, 2021

Bun PR al Inspectoratului de Politie Județean Cluj, superbă și doamna/domnișoara polițistă care prezintă mesajul polițiștilor clujeni, transmis din inima Apusenilor, de la Beliș, către participanții la trafic.

„Ne aflăm deja în cea de-a doua lună a sezonului rece. Peisajele înzăpezite ne-au cam ocolit, iar astăzi, în Cluj, soarele ne face cu ochiul.

Informatorii noștri, în schimb, ne-au pus în vedere că se aproprie coșmarul oricărui polițist rutier: schimbări ale vremii caracterizate prin precipitații în cea mai mare parte a țării, sub formă de ninsori și lapoviță!!!

Pentru a preîntâmpina adeverirea coșmarurilor în realitate, vă sfătuim să circulați permanent cu o viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să adoptați o manieră preventivă în trafic și să dotați autovehiculele corespunzător acestui sezon!

Știm că `toate drumurile duc la Cluj`, dar nu uitați să le străbateți atenți și în siguranță!” a anunțat o polițistă superbă.

 2,456 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *