Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Mesajul polițistei sexi de la Beliș pentru șoferi: Știm că „toate drumurile duc la Cluj”, dar nu uitați să le străbateți atenți!

Bun PR al Inspectoratului de Politie Județean Cluj, superbă și doamna/domnișoara polițistă care prezintă mesajul polițiștilor clujeni, transmis din inima Apusenilor, de la Beliș, către participanții la trafic.

„Ne aflăm deja în cea de-a doua lună a sezonului rece. Peisajele înzăpezite ne-au cam ocolit, iar astăzi, în Cluj, soarele ne face cu ochiul.

Informatorii noștri, în schimb, ne-au pus în vedere că se aproprie coșmarul oricărui polițist rutier: schimbări ale vremii caracterizate prin precipitații în cea mai mare parte a țării, sub formă de ninsori și lapoviță!!!

Pentru a preîntâmpina adeverirea coșmarurilor în realitate, vă sfătuim să circulați permanent cu o viteză adaptată condițiilor meteo-rutiere, să adoptați o manieră preventivă în trafic și să dotați autovehiculele corespunzător acestui sezon!

Știm că `toate drumurile duc la Cluj`, dar nu uitați să le străbateți atenți și în siguranță!” a anunțat o polițistă superbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian