Bihorean supărat din cauza aglomerației spre Vârtop sau Stâna de Vale: Să rămână microbuzele în Budureasa și să se urce ca în Austria și Elveția cu microbuzele!

articol publicat în ianuarie 10, 2021

Mai mulți turiști au semnalat că drumurile din Bihor spre Apuseni, mai exact spre Vârtop și Stâna de Vale sunt aglomerate, bihorenii luând cu asalt stațiunile de munte în acest weekend.

Un participant la trafic scrie pe INFO TRAFIC jud. BIHOR că „oamenii care parchează iresponsabil sunt de vină”, altul dă vina pe lipsa de parcări „dacă nu-s în stare să facă o parcare calumea. Bine ca să facă pe polițistul știe sa facă!”.

Un alt participant la trafic e și mai inovativ găsind și soluția, adică curând se va ajunge să rămână mașinile în Budureasa și se va urca cu microbuze ca în Austria și Elveția: „A zis lumea că nu face Micula nimic, uite, a făcut parcări cât nu are capacitate nici Arieșeniul. A făcut pârtie, bob, colaci, tot ei sunt de vină acum? Stați să vedeți dacă se termină Valea Iadului și vin și de la Cluj. Bătaia de joc e de la catolici fraților, că ăia dețin toată stațiunea și nici nu vând și nici nu fac nimic. Poa` să facă Micula 2000 de locuri de cazare că nu au unde intra toți în stațiune. Ar trebui defrișată toată groapa stațiunii și făcut pensiuni și hoteluri cu parcări. Curând se va ajunge să rămână mașinile în Budureasa și se va urca cu microbuze ca în Austria și Elveția”.

Și spre Vârtop, situația este aceeași…

 12,111 vizualizări

4 thoughts on “Bihorean supărat din cauza aglomerației spre Vârtop sau Stâna de Vale: Să rămână microbuzele în Budureasa și să se urce ca în Austria și Elveția cu microbuzele!

 1. O țară super frumoasa…..
  Dar condusă doar de hoții…
  În alte tari de ce totul este aranjat, frumos??
  Ungaria daca ar avea ce avem noi în țară,, ar fi în primele tari,,, chiar din lume…..
  Păcat,,, mare păcat….

 2. Daca ar iesi lumea la vot cand trebuie sa voteze poate sar schimba ceva dar majoritatea din cei care ies voteaza psd asa ca de aia suntem cum suntem ne meritam

  1. Lasa ca au iesit unii si au votat Haur…Nu pot zice decat ca sunt de acord cu tine…atata timp cat spalatii pe creier ies si dau stampila celui mai corupt partid,nu avem cum ridica pretentii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *