Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Apel umanitar: O familie din Apuseni, din Buceș, are nevoie de ajutor după ce un incendiu le-a distrus casa la sfârșit de an!

Sfârșitul anului 2020 nu a fost cu noroc pentru o familie din satul Tarnița, comuna Buceș, în inima munților zărăndeni din Hunedoara.

Deputatul Natalia Intotero a făcut astăzi un apel prin care cere ajutorul oamenilor să dea o mână de ajutor acestei familii: „Familia Brădean din satul Tarnița, comuna Buceș, și-a pierdut la sfârșitul anului trecut casa. A ars aproape complet. Marcel Ioan, împreună soția și fetița de 7 ani, au acum nevoie de noi. Imaginați-vă doar că erați voi în locul lor, iar în plină pandemie, mai rămâneați și fără casă.

Cu ajutorul firmei Aba Crișuri, acoperișul a fost refăcut. Împreună cu oameni de-ai locului, hunedoreni implicați, am reușit să strângem și două mașini cu materiale, mobilă și electrocasnice, astfel încât familia Brădean să revină la o viață normală cât mai repede. Însă, nu este de ajuns.

Cei care doresc pot face donații în contul Asociației Hunedeva, RO45 RNCB 0162 1622 3159 0001, cu mențiunea „pentru AJUTA SATUL”. De asemenea, aveți aici 𝗻𝘂𝗺𝗮̆𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁 𝗮𝗹 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗶 𝗕𝗿𝗮̆𝗱𝗲𝗮𝗻: 𝟬𝟳𝟵𝟵𝟴𝟳𝟲𝟭𝟲𝟬”.

Mâine marcăm U̲n̲i̲r̲e̲a̲ Principatelor Române. Până atunci, însă, haideți să privim spre esența acestei sărbători –…

Publicată de Natalia Intotero pe Sâmbătă, 23 ianuarie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian