Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a înființat Asociația Turistică Locală Măguri-Răcătău

Oficiul-Dezvoltare Montană Mărișel a anunțat că de curând s-a înființat Asociația Turistică Locală Măguri – Răcătău.

„S-a pus piatra de temelie a ASOCIAȚIEI TURISTICE LOCALE MĂGURI-RĂCĂTĂU! Cu sprijinul nemijlocit al Primăriei MĂGURI-RĂCĂTĂU, al d-lui Primar Livescu Alexandru și al d-nei Plesa Mariana, în cursul zilei de astăzi, proprietarii de structuri de cazare din comună au avut o întâlnire de informare și consiliere în vederea în vederea înființării unei Asociații Turistice Locale cu reprezentantul AGENȚIEI NAȚIONALE A ZONEI MONTANE Oficiul-Dezvoltare Montană Mărișel, dl. Sabin FĂRCAȘ. L-a finalul întâlnirii, s-a decis de către cei prezenți înființarea Asociației Turistice Locale. De asemenea s-au stabilit primele etape ce urmează a fi parcurse.

Le mulțumim celor care au participat astăzi la întâlnire și au decis să constituie Asociația Turistică Locală Măguri-Răcătău:

  1. Mariana BORDEA Mari Bordea – Vali Pensiunea Pastravul
  2. Mihaela Niculina MOLDOVAN Nina Moldovan – Pensiunea Georgiana
  3. Ioana Carmen ROBA
  4. Darius GIORGIU – Cabana Mugurei
  5. Găvrilă MARIȘ – Pensiunea agro-turistică Mariș
  6. Cosmin MĂRGĂUAN – Valea Paradisului Pensiunea
  7. Darius VIDREAN- Cabana Adara
  8. Marius Cosmin VIDREAN-CIOAZĂ -Cabana FOIȘOR

Este un pas mare decizia prin care reprezentanții unui sector economic atât de important cum este cel al turismului rural montan hotărăsc să se asocieze. Pentru a putea să promoveze mai bine destinația turistică Măguri-Răcătău, pentru a-și putea reprezenta mai bine interesele profesionale și pentru a aduce implicit bunăstare în comunitate!

Felicitări celor ce au decis astăzi să pună împreună mai multe minți, mai multe idei și mai multe brațe care să lucreze pentru binele comun! Avem încredere în dumneavoastră, multe așteptări și vă asigurăm de întreg sprijinul AGENȚIEI NAȚIONALE A ZONEI MONTANE!

Dacă există și alți proprietari de cabane, pensiuni, agropensiuni, camere de închiriat în scop turistic, din comuna Măguri-Răcătău, care desfășoară o activitate turistică în mod legal și doresc să se înscrie în această Asociație Turistică Locală îi rugăm să ia legătura cu oricare dintre persoanele menționate” a anunțat Oficiul-Dezvoltare Montană Mărișel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian