Întâlnire de lucru la primăria Câmpeni cu Ion Dumitrel: Soluții pentru un Câmpeni modern și funcțional

articol publicat în ianuarie 27, 2021

Primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pasca, a anunțat astăzi că în instituția pe care o conduce a fost organizată o întâlnire de lucru la care au participat președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, administratorul județului Alba, Dan Popescu, consilieri locali și reprezentanți ai unei firme de arhitectură din Cluj-Napoca.

„Tema întâlnirii a fost găsirea unor soluții cât mai bune pentru îmbunătățirea din punct de vedere urbanistic și modernizarea orașului nostru.

De asemenea am analizat și proiectul de reabilitare și optimizare funcțional-estetică a centrului civic al orașului, cu tot ceea ce cuprinde – refacere stradală, spații verzi, construcție loc de joacă etc. Concluzia a fost necesitatea unor modificări care trebuie aduse acestui proiect din punct de vedere urbanistic și soluțiile pe care le putem adopta.

Atunci când regândim spațiul public, trebuie să avem o strategie bine gândită pe termen lung și viziune pentru ca orașul să crească în mod inteligent și sustenabil. Sunt pași importanți pe care trebuie să îi parcurgem dacă ne dorim un oraș frumos și funcțional ca în Occident.

Calitatea vieții într-un oraș depinde de infrastructura de mobilitate umană, de reabilitarea clădirilor istorice și a monumentelor, de spațiile verzi, etc., de calitatea serviciilor pe care localitatea poate să le ofere.

Un oraș poate fi considerat cu adevărat dezvoltat dacă ține cont de nevoile cetățenilor. Acest lucru dorim să îl facem și noi la Câmpeni” a anunțat Cristian Dan Pasca.

 1,304 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *