O asistentă de la Spitalul de Psihiatrie din Ștei a fost înjunghiată de un pacient, miercuri dimineață.

FOTO: bihon.ro

articol publicat în ianuarie 27, 2021

Potrivit presei locale, agresorul s-a apropiat de asistentă în curtea spitalului și a înjunghiat-o în spate, în partea dreapta.

Simina Sere, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat pentru bihon.ro că incidentul s-a petrecut la 8 dimineața în curtea spitalului: „Femeia lucrează din 2008 ca asistent medical DIETETICĂ și NUTRIȚIE și răspunde de blocul alimentar. Primul ajutor medical a fost acordat de colegi, fiind transportată apoi la Spitalul din Ștei, iar apoi preluată de elicopterul SMURD și dusă la Oradea. Agresorul a fost imobilizat de îngrijitori și infirmieri și izolat într-un salon.

Victima este o asistentă în vârstă de 44 de ani, căsătorită și cu doi copii. Potrivit dr. Hadrian Borcea, medic șef UPU SMURD Bihor, a suferit o plagă penetrantă la nivelul toracelui, dar este stabilă.

Agresorul, în vârstă de 54 de ani, este internat în Spitalul de Psihiatrie de 14 ani, pentru infracțiunea de omor. El se afla acolo în secție deschisă (la fel ca la penitenciar), adică dobândise mai multe drepturi față de bolnavii internați în secția închisă: să se plimbe prin curte, să facă ergoterapie și să desfășoare unele activități” au informat cei de la bihon.ro

 5,743 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *