Cristian Albu: Parintii, elevii si profesorii Liceului H.C.C Abrud au toata sustinerea mea in demersul lor justificat de a mentine si clasa de filologie

articol publicat în ianuarie 30, 2021

Primarul din Abrud a anuntat in aceasta seara ca este solidar cu demersul parintilor, elevilor, profesorilor in speta desfiintarii clasei de filologie de la liceul Horea, Closca si Crisan” din Abrud – Profesorii, părinții și elevii de la Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” din Abrud nu vor să renunțe la clasa de filologie!

„Parintii, elevii si profesorii Liceului H.C.C Abrud au toata sustinerea mea in demersul lor justificat de a mentine si clasa de filologie.

Sunt elevi suficienti care si-au manifestat interesul pentru acest profil si liceul are profesori cu rezultate foarte bune care au fost, sunt si pot fi indrumatori de exceptie pentru generatiile de elevi. Nu le putem refuza elevilor dreptul la educatie acasa, cu atat mai mult cu cat Liceul HCC are tot ce este necesar ca procesul educational sa fie la cele mai inalte standarde.

Sunt convins ca autoritatile competente vor intelege acest lucru si vor regandi decizia de a fi infiintate trei clase” a anuntat Cristian Albu.

 7,690 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *