Cristian Dan Pasca: La Centrul de vaccinare din Câmpeni se vaccinează pe zi peste 60 de persoane!

articol publicat în ianuarie 30, 2021

Primarul Câmpeniului, Cristian Dan Pasca ne-a anunțat vineri că la Centrul de vaccinare din Câmpeni din Sala de Sport a Liceului Tehnologic Câmpeni se vaccinează pe zi peste 60 de persoane.

„Centrul de vaccinare împotriva COVID-19, organizat în orașul Câmpeni, funcționează cu respectarea tuturor condițiilor sanitare și a reglementărilor legale

Am fost astăzi la Centrul de vaccinare de la Câmpeni pentru a vedea dacă acesta este bine administrat și dacă procesul de vaccinare se desfășoară în condiții bune.

Centrul de vaccinare este amenajat de Primărie la Liceul Tehnologic Câmpeni (Sala de Sport) și este deservit de medici și asistente de la cele două spitale din orașul nostru, de medici de familie și asistente comunitare.

Centru de vaccinare din Câmpeni

Centrul este deschis zilnic, între orele 8:00-20:00. În medie, pe zi, aici se vaccinează peste 60 de persoane.

Centrul de vaccinare deservește locuitorii din Câmpeni, cei din comunitățile apropiate, din județele limitrofe și chiar din orașe aflate la distanță destul de mare de localitatea noastră, precum Brașov.

Mulți cetățeni care îndeplinesc condițiile pentru etapa a doua a campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului și care s-au înscris pe Platforma națională de vaccinare împotriva COVID-19 au găsit loc disponibil la noi, la Câmpeni, și au ales să vină aici . Ei au fost mulțumiți de modul în care au fost primiți și de condițiile de la centrul de vaccinare.

L-am întâlnit aici, astăzi, pe primarul comunei Albac, Tiberiu Todea care a fost să se vaccineze.

Primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca, alături de primarul din Albac, Tiberiu Todea

Vaccinul se face intramuscular, la fel ca cel antigripal și se repetă după trei săptămâni.

Fac un apel la locuitorii din Câmpeni să vină să se vaccineze, atât pentru protecția lor cât și a familiei sau a altor persoane cu care vin în contact. Nu este obligatoriu, dar dacă doriți să vă imunizați împotriva acestui virus nu ezitați să vă programați și să veniți la vaccin.

Personalului medical care deservește centrul de vaccinare îi mulțumesc pentru implicare, buna organizare și pentru activitatea pe care o desfășoară zilnic, timp de 12 ore.

Împreună vom trece de această pandemie care ne-a creat multe probleme. Chiar dacă trebuie să păstrăm măsurile de distanțare socială, suntem sufletește aproape de semenii noștri” a anunțat primarul Câmpeniului.

 4,196 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *