Scandal la Bistra ca între interlopi: Un bărbat cu cagulă a atacat cu ranga altă persoană!

articol publicat în ianuarie 31, 2021

Un bărbat aflat într-o mașină a fost atacat cu o rangă de o persoană necunoscută, cu fața acoperită cu o cagulă, în fața unui local, în noaptea de sâmbătă spre duminică la Bistra.

Victima a postat mai multe imagini pe rețeaua de socializare cu momentele în care a reclamat situația la 112, dar și cu mașina cu geamurile sparte și rănile pe care le-a avut, în urma atacului cu ranga.

Precizări IPJ Alba: „În noaptea trecută, în jurul orei 23,50, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Bistra unde o persoană a semnalat faptul că la un local nu se respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului. Polițiștii au constatat că localul era închis.

Ulterior, în jurul orei 01,00, a fost primit un apel prin care era semnalat faptul că persoana care a făcut sesizarea cu privire la local a fost agresată, iar autoturismul i-a fost distrus.

A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”.

MASINĂ ATACATĂ IN TRAFIC LA BISTRA JUDETUL ALBA, DOUĂ PERSOANE RĂNITE. POLIȚIA SE FACE CĂ, NU VEDE NIMIC. DOI TINERI…

Publicată de Info Trafic 24 pe Sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Cei de la Info Trafic 24 au mai precizat: „Atacatorii purtau cagule pe față in momentul atacului. La fața locului s-a deplasat și criminalistica.

Este vorba despre un activist civic din zonă care a făcut o reclamație prin 112 la faptul că, barul din sat este deschis după ora 21, deși acest lucru este interzis prin lege pe timpul stării de alertă pe timpul pandemie COVID 19. Barul aparține unui polițist cu influență din zonă. ATACATORII SUNT PROTEJAȚ DE LA NIVEL ÎNALT?”.

 3,380 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *