În Mesteacăn (Brad) drumurile mustesc de noroi! Brădeancă: Să ne scutească de impozite sau să ne deconteze facturile de la service

articol publicat în februarie 1, 2021

Drumurile mustesc de noroi în Brad, asta este cert și dovadă sunt postările și pozele puse de brădeni pe grupul din Mesteacăn. Oamenii s-au săturat de mizerie iar revolta a ieșit la suprafață.

Totul a început de la două postări pertinente:

  • „Acesta este drumul pe care circulam noi la Mesteacăn în 2021 domnule primar Cazacu și noi facem parte din electoratul dumneavoastră și noi plătim impozite va rugam sa ne rezolvați aceasta problema”.
  • „Doresc o informare drumul de lângă case din satul Mesteacăn, lângă șosea se poate repara vreodată, efectiv numai avem pe unde circula taxe și impozite plătim în rest nu se ocupa nimeni de noi, suntem lăsați de izbeliște….”

Ulterior, alți brădeni din Mesteacăn au comentat dur starea mizerabilă a drumurilor:

  • „Promisiuni, promisiuni de la toți, dar nimeni nu se gândește la noi. Eu una personal mă gândesc cu groază că încep copiii școala și cât o să mă coste iar un taxi, că mulți când aud de Valea Mesteacăn zici că aud de așa te refuză. Că microbuzul școlii se ia de jos de la drum dar până la drum cum mergi cu un copil? RUȘINE RUȘINE pur și simplu ne sfidează”.
  • „Suntem de râsul lumii pe alte părți sunt toate coclaurile asfaltate cu bani europeni nu cu banii primăriei la noi este dezinteres ar trebui să mergem toți la primărie să îl scoatem pe primar sa vadă realitatea”
  • Și câte străzi mai sunt așa, dezinteres total. Mereu apare câte un motiv pentru care nu se pot efectua reparații la drumuri. Să ne scutească de impozite sau să ne deconteze facturile de la service, dacă de asfaltat sau cel puțin să asigure condiții de drum la nivel de municipiu, că cică trăim intr-un municipiu”.

 5,981 vizualizări

1 thought on “În Mesteacăn (Brad) drumurile mustesc de noroi! Brădeancă: Să ne scutească de impozite sau să ne deconteze facturile de la service

  1. Va multumim, Apuseni Info. Daca vreti mai multe exemple de drumuri lasate de izbeliste de primarul Bradului, vizitati grupul FB “Brad, te iubesc!”. O sa aveti placerea unor poze asemanatoare din Valea-Bradului si chiar din mirificul Brad, strada Dealul Racovei.
    Primarul cunoaste foarte bine starea drumurilor si NU FACE NIMIC. In ceea ce priveste Dealul Racovei, cred ca i-am trimis zeci de mesaje de cind m-am mutat aici, acum un an si jumatate. Zeci de mesaje… de care nu i-a pasat.
    Singura concluzie, din punctul meu de vedere, este ca domnul Cazacu este INCOMPETENT pentru functia de primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *