Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un pompier din Câmpeni alături de alți binevoitori a ajutat o văduvă însărcinată, mămă a trei copii, din Munții Apuseni

articol publicat în februarie 1, 2021

Un pompier alături de alți binevoitori a ajutat o văduvă însărcinată, mămă a trei copii din Munții Apuseni.

„Am fost solicitat să intervin la un accident, un domn care a căzut de la o înălțime de 15 metri, însă, din păcate, n-am putut să mai fac nimic pentru el. Căzătura i-a fost fatală. Apoi, am aflat situația familiei, am venit, i-am vizitat, am aflat că e vorba de o femeie care rămâne practic singură, cu trei copii mici. Am decis să facem ceva pentru ei, să încercăm să îi ajutăm și așa am aflat că visul lor ar fi să aibă o căsuță undeva mai jos, mai aproape de un drum principal, să poată avea șanse de a se angaja pe viitor’‘, a declarat Alin Purda, pompier ISU Alba

IGSU – Inspectoratul General pentru Situații de Urgență România a prezentat pe larg ajutorul dat de pompier, alături de prietenii săi: „În toiul iernii, o familie greu încercată de viaţă riscă să rămână fără casă. Femeia, însărcinată, și cei trei copii locuiesc împreună cu încă doua familii într-o casă cu trei camere, într-un vârf de munte, în Apuseni. Sprijinul familiei, tatăl, a decedat în urma unei căzături, iar mama și trei copii riscă să rămână fără acoperiş deasupra capului.

Cei trei copii, doi băieți de 6, respectiv 13 ani și o fetiță de 10 ani sunt foarte cuminți, iar cea mai mare dorinţă a lor este să se mute într-o casă doar a lor… un loc unde să poată să înveţe în linişte.

Cel care a lansat apelul umanitar este chiar colegul nostru, plutonier adjutant, Purda Alin, pompier în cadrul ISU Alba, care împreună cu mai mulţi oameni inimoși se implică acum să ajute familia să aibă o casă a lor.

Împreună cu mai mulţi oameni cu suflet din zonă, dar şi din afara ţării, colegul nostru a reuşit să strângă o sumă de bani pentru a ajuta familia greu încercată de viaţă şi speră în continuare ca cei trei copii şi mama lor să se mute în curând într-o nouă casă”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *