Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Brădeanul Radu Străuț a fost reales vicepreședinte al SIF Banat-Crişana

La început de an, Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana (SIF1) l-a reales pe Bogdan Drăgoi ca preşedinte al board-ului şi director general al societăţii, pentru o perioadă de patru ani începând cu 25 aprilie 2021. De asemenea, Radu Străuţ a fost reales ca vicepreşedinte şi director general adjunct.

Noua și vechea structură a consiliului de administraţie arată astfel: Bogdan Drăgoi (preşedinte), Radu-Răzvan Străuţ (vicepreşedinte şi director general adjunct), Sorin Marica, Marcel Pfister, Ionel Marian Ciucioi.

Bogdan Drăgoi, fost Ministru al Finanțelor Publice, absolvent al Facultății Fletcher din cadrul Universității Tufts din Boston, Massachusetts

SIF Banat Crișana este societatea cu cel mai mare activ net dintre SIF-uri, de 2,74 miliarde lei (562,68 milioane euro).

Brădeanul Radu Străuț, vicepreședinte al SIF Banat-Crişana

Radu Străuț (36 de ani) este absolvent al Liceului Teoretic Avram Iancu din Brad și al Facultății de drept, Universitatea „Babeș-Bolyai”. De asemenea, în portofoliul educațional al avocatului brădean mai sunt experiențe și certificate la Universitatea de Drept din Geneva, la Academia de Drept European din Trier, Germania și la CFA Institute din Charlottesville, Virginia, SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian