Se cere demisia lui Vlad Voiculescu și în Țara Moților! Voicu Ienci: Ar contura un standard de comportament politic!

articol publicat în februarie 3, 2021

Conservatorul radical Voicu Ienci îi solicită demisia ministrului Vlad Voiculescu într-o scrisoare deschisă postată pe blogul personal.

„Da, domnule Vlad Voiculescu, personal cred cu tărie că nu sunteți vinovat, ca om, de dezastrul de la Matei Balș, sunt convins că tragedia este doar vârful unui morman de mizerii acumulate într-un sistem de sănătate gestionat de un lung sir de miniștri incompetenți, care si-au rumegat obediența politică și lăcomia în biroul, pe care astăzi îl ocupați.

Cred în dorința dumneavoastră sinceră de a produce schimbarea în bine în acest domeniu vital și mai cred că vă aflați în fața unei oportunități extraordinare de a face acest lucru.

Ca politician, sunt convins că vedeți poziția dumneavoastră actuală doar că un mijloc pentru a realiza un scop – acela de a schimba ceva. Tocmai de aceea consider necesară DEMISIA DUMNEAVOASTRA IN ACEST MOMENT. Ar fi un gest, care ar contura un standard de comportament politic într-o astfel de situație. Cei care vin după dumneavoastră ar fi obligați moral să facă la fel, în situații similare, un atare comportament devenind firesc. Tot aceia care vă vor urma, vor înțelege că, pentru a-și salva o funcție și o carieră, trebuie să evite cu orice preț să ajungă într-o atare conjunctură și, prin urmare, trebuie să facă ceva, sa schimbe în bine, să reformeze, să eficientizeze, să pună interesul și siguranța pacientului drept piatră de căpătâi” scrie Voicu Ienci pe blogul personal.

 3,688 vizualizări

1 thought on “Se cere demisia lui Vlad Voiculescu și în Țara Moților! Voicu Ienci: Ar contura un standard de comportament politic!

  1. Domnule Voicu Ienci, aveti o logica de fier. Pardon, de AUR. Iertata-mi fie intrebarea de fost profesor universitar de fizica teoretica: imi puteti spune care a fost media Dvs. la matematica in liceu? Ca sa stiu de unde plecam. Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *