Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Tișe, CURAJOS și PE FAȚĂ, către Cîțu și Orban: Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă!

articol publicat în februarie 4, 2021

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, pare să iasă din peisajului liniștii liberale de la Cluj care merge cu batista pe țambal și spune cu curaj lucrurilor pe nume: numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă!

„Numirea noului Prefect de Cluj este inadmisibilă pentru noi ca membri ai PNL Cluj.

Spun asta în calitate de fost Prefect de Cluj, Senator și actualmente la al treilea mandat de Președinte al Consiliului Județean Cluj (din care două mandate ales prin vot direct de către cetățenii județului Cluj).

Negocierile politice nu au ținut cont de performanță și profesionalism.
PNL deținea postul de Prefect de Cluj. Consecințele politice ale acestui gest pentru noi, ca partid politic, sunt de neimaginat aici la Cluj.

Sunt anumite limite și în negocierile politice, chiar într-un Guvern de coaliție. Foarte mulți clujeni și colegi de partid sunt în asentimentul meu că trebuie să luăm poziție fermă și fără echivoc.

Eu am făcut-o, și o voi face, mergând până la demisia mea din PNL. Și nu voi fi singurul. Politica are și ea limite peste care nu ar trebui să trecem. Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj.

Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni Numărul celor nemulțumiți de această decizie este însă infinit mai mare” scrie Tișe în scrisorile deschise adresate președintelui PNL, Ludovic Orban și primului ministru, Florin Cîțu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *