Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Deputatul de Alba, Florin Roman, mesaj UMILITOR pentru miniștrii USR: Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!

articol publicat în februarie 4, 2021

Deputatul PNL Florin Roman le transmite pe Facebook miniștrilor Sănătății și Fondurilor Europene, Vlad Voiculescu și Cristian Ghinea „să se apuce de treabă (…) Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!”.

„Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiței, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, și să se apuce de treabă.

Nu mai avem timp de pierdut cu ștampile aruncate pe pereți, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecați mânecile și la treabă!

Lăsați și greaua moștenire, lăsați și noua moștenire…eu mă simt în Ziua Cârtiței când aud mereu aceeași placă. Fiți bărbați și oameni politici adevărați, treceți la decizii, asumări, la MUNCĂ!

Solicit public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme!

Acești bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalații de detectare și stingere a incendiilor și tot ce mai e nevoie! Avem doar de câștigat dacă se va reuși creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene.

Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbția acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră. Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!” a tunat deputatul Florin Roman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *