Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primăria Orașului Câmpeni este la zi cu plata burselor școlare

articol publicat în februarie 4, 2021

Primarul din Câmpeni, liberalul Cristian Dan Pasca a anunțat astăzi câmpănarii că primăria orașului Câmpeni este la zi cu plata burselor școlare.

„În luna decembre 2020, în contul aferent burselor școlare au intrat 12.500 lei de la bugetul local în contul Școlii Gimnaziale Câmpeni pentru plata categoriilor de burse școlare aferente acestei luni, potrivit Hotărârii Consiliului Local nr.118/22.12.2020.

În anul 2020, Primăria Orașului Câmpeni a aprobat în bugetul de venituri și cheltuieli și a alocat din bugetul local pe titlul burse școlare, o sumă de 52.500 lei.

Bursele acordate elevilor fac parte din categoria burse sociale și burse de merit. Criteriile de acordare a burselor, indiferent de categorie, se stabilesc anual, de către consiliile de administrație ale unităților de învățământ, în raport cu integralitatea efectuării de către elevi a activităților școlare.

Când am preluat mandatul de primar, am suplimentat bugetul cu suma de 12.500 lei , în ceea ce privește bursele școlare.

Am reușit să aducem la zi plata acestor categorii de burse. Administrația publică locală va susține întotdeauna educația, performanța și valorile!” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *