Nici noroiul din Mordor nu mai este ca la Brad! Matei: ,,Strada” Ardealul este de douăj de ani ,,în atenția” lui Saruman. O brădeancă: Trebuie un Gandalf!

articol publicat în februarie 4, 2021

Da, trist dar adevărat, multe străzi din Brad arată ca o mlaștină în sezonul mocirlos: nici noroiul din Mordor nu mai este ca la Brad!

Liderul USR Plus Brad, Raul Matei a venit astăzi cu o metaforă interesantă: ,,Strada” Ardealul este de douăj de ani ,,în atenția” lui Saruman, doar că Ochiul tot de atâția douăj de ani privește în altă parte”. O completare genială a venit de la brădeancă, ulterior: „Trebuie un Gandalf!”.

No bun, până găsim noi un Gandalf, ori că-i Florin Cazacu, ori că-i Oprișa, ori că-i Raul Matei, ori că-i Dorin Sorin David, ori că-i Vasile Podaru, ori că va veni un Făt Frumos de la AUR sau 🙂 UDMR 🙂 vă redăm videoclipul postat de Raul Matei.

Doamne ne ajută cu oleacă de hasfalt :)….

 2,352 vizualizări

1 thought on “Nici noroiul din Mordor nu mai este ca la Brad! Matei: ,,Strada” Ardealul este de douăj de ani ,,în atenția” lui Saruman. O brădeancă: Trebuie un Gandalf!

 1. Dragi prieteni care va zbateti de ani de zile in noroaiele strazilor voastre, fie ele la Brad, Mesteacan, Valea-Bradului samd: va invit sa ii cerem o audienta comuna Primarului Bradului. Sa ne intilnim asadar la primaria Brad
  MIERCURI 10 FEBRUARIE
  ORA 11
  Va rog sa veniti cu cizmele cu care bateti zilnic strazile pline de noroi. Si cu pozele noroaielor acestor strazi frumoase.
  Poate bietul Primare nu stie nimic despre problemele noastre… mno, pai sa-i spunem, dara.
  Numai bine, pe miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *