Liceul Teoretic Avram Iancu din Brad anunță: În prima săptămână doar elevii din a XII-a vin FIZIC la școală. Clasele IX, X și XI – ONLINE!

articol publicat în februarie 5, 2021

Conducerea Liceului Teoretic „Avram Iancu” din Brad a anunțat astăzi că în prima săptămână după începerea școlii doar elevii de clasa a XII-a vor participa la cursuri, cei din clasele IX, X și XI – deocamdată online, având în vedere că instituția se încadrează în SCENARIUL GALBEN.

„Am parcurs toate etapele administrative, referitoare la scenariul după care va funcționa activitatea școlară la Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Brad.

Așadar, în săptămâna 08.02.2021-12.02.2021 vom funcționa după scenariul GALBEN, acest lucru însemnând ca elevii din clasele a-XII-a, vor participa la cursuri în formatul clasic, față în față, iar elevi din clasele a-IX-a, a-X-a si a-XI-a vor participa la cursuri în format on-line.

Acest scenariu este cauzat de faptul că din raportul DSP HD, din data de 04.02.2021, reiese că incidenta la mia de locuitori, în ultimele 14 zile este de 1,72. Orice incidenta cuprinsa intre 1-3 la mia de locuitori plasează automat unitățile de învățământ in scenariul galben. Raportul DSP va fi comunicat de instituția în cauză, în fiecare zi de joi, săptămânal.

In funcție de incidența rezultată, vom ști pe ce scenariu vom funcționa în săptămâna imediat următoare. Cat timp vom funcționa pe scenariul GALBEN, traseul elevilor de clasa a-XII-a va fi următorul: elevii vor intra in curtea liceului, in intervalul orar 07.30-07.55, pe la intrarea istorică, fără a mai fi nevoie sa poarte brățările (se vor purta doar in cazul scenariului verde).

Alte detalii organizatorice sunt transmise pe grupurile de whatsapp. Apelez la constientizarea importanței respectării tuturor masurilor sanitare si de organizare, de către toți factorii implicați” a anunțat conducerea liceului.

 1,608 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *