Niciun SPITAL din Abrud, Câmpeni, Baia de Arieș și Zlatna NU are autorizație de securitate la incendiu!

articol publicat în februarie 5, 2021

Incredibil dar adevărat: în județul Alba, Țara Moților, în „România Europeană” a anului 2021, niciun SPITAL din Abrud, Câmpeni, Baia de Arieș și Zlatna NU are autorizație de securitate la incendiu!

Anunțul a fost făcut astăzi de senatorul Călin Matieș Calin, într-o conferință de presă la sediul PSD Alba, ca urmare a unei cereri depuse de către senatorul de Alba Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” care i-a transmis numărul și numele spitalelor / centrelor medicale care dețin autorizație de securitate la incendiu.

„Din 2010, spitalele sunt ale Consiliului Județean și ale primăriilor și am cerut celor de la ISU să-mi spună câte spitale sunt autorizate în județul Alba (…) Avem doar Spitalul de Boli Infecțioase și vreo trei secții la Spitalul Județean, două secții și un laborator care sunt depozitate ISU” a anunțat Călin Matieș Calin.

Potrivit evidențelor ISU Alba, un număr de trei clădiri sunt autorizate privind securitatea la incendiu: Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia – Secția de Boli Infecțioase, Kio Energy SRL – clinica de urologie – asistență spitalicească pe termen scurt – Alba Iulia și CMC Praxis SRL – centru medical.

Conferință de presă, sediul Psd Alba, senator Călin Maties Calin, consilier municipal Bogdan Medrea, consilier județean Marcela Daramus

 6,099 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *