Primarul din Abrud, Cristian Albu: Elevii se întorc, FIZIC, la școală. Abrudul este în SCENARIUL VERDE

articol publicat în februarie 5, 2021

Primarul din Abrud ne-a anuntat astazi ca elevii din frumosul oras din Tara Motilor se intorc FIZIC la scoala de luni, avand in vedere ca Abrudul este in SCENARIUL VERDE.

„Inceperea semestrului 2 din acest an scolar ne aduce speranta pe care o asteptam, cu totii, de atat de mult timp. Elevii se intorc, fizic, la scoala. Si chiar daca zambetul elevilor si al profesorilor va fi, inca, ascuns de masti, acestia isi vor cauta bucuria in priviri.

Astazi am vizitat Scoala Generala Avram Iancu si Liceul H.C.C din Abrud, pentru a ne asigura ca procesul de predare-invatare se va desfasura in cele mai bune conditii si, asa cum ne asteptam, va asiguram, dragi parinti, ca elevii sunt in siguranta.

Ne bucuram ca orasul nostru este in scenariul verde, avand astazi o incidenta de 0,95 cazuri la mia de locuitori, si ca scolile, curate si bine dotate – asa cum le-am gasit azi, sunt pregatite sa se umple de fericirea si energia pozitiva a elevilor si profesorilor care se reintalnesc dupa prea mult timp.

Suntem siguri ca, atat profesorii, cat si elevii si parintii vor trata cu responsabilitate aceasta pandemie, vor respecta regulile necesare pentru preventie, astfel incat semestrul 2 sa se desfasoare fara probleme. Mult succes!” a anuntat primarul Cristian Albu.

 9,646 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *