Zodiac de weekend: BALANȚA, atenție la prieteni! RACII sunt urechiați! Ce sfaturi primesc celelalte zodii?

articol publicat în februarie 6, 2021

Interesant weekend! Dacă pentru pești, capricorn și săgetător sfârșitul săptămânii este destinat relaxării și distracției, pentru gemeni și raci weekend-ul este o perioadă în care nu trebuie să lase garda jos:

Berbec (21 martie – 20 aprilie): Supărările recente te-au marcat dar faptul este că ai trecut peste acestea te poate face mai optimist. Acest lucru se datorează faptului că ești genul de persoană care preferă să privească provocările viitoare, mai degrabă decât să se zbată în mizeriile din trecut. Nu schimba asta niciodată.

Taur (21 aprilie – 21 mai): Ceva te îngrijorează de mult timp, însă te asigurăm că nu are nicio importanță reală, iar ceea ce se va întâmpla în acest weekend îți va demonstra acest lucru. Pe planul muncii, mai ales, se pare că ești îngrijorat și te agitați fără niciun motiv întemeiat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie): Gândește înainte de a vorbi și încercă să nu faci nimic care s-ar putea reflecta prost asupra ta, fie social, fie în carieră. Este weekendul dar oameni importanți și influenți te vor urmări cu atenție. Asigurate că le place ceea ce văd.

Rac (22 iunie – 22 iulie): Dacă ai lăsat ceva terminat pe jumătate cu puțin timp în urmă și totuși trebuie să-l finalizezi, atunci ar trebui să te pui la muncă imediat. Planetele te avertizează că dacă o amâni din nou, este posibil să nu mai primești o nouă șansă. Fă-o acum și fă-o bine.

Leu (23 iulie – 22 august): Ceva despre care ai povestit recent pare să fi avut un impact negativ asupra unei relații strânse de prietenie și te va afecta. Trebuie să afli de ce și apoi să încerci să rezolvi problema. Uneori, leule, ești atât de plin de tine, încât nu reușești să recunoști că cuvintele pot fi dăunătoare.

Fecioară (23 august – 22 septembrie): Evită să abordezi cu jumătate de inimă ceea ce te aștepți să faci în acest weekend, de la distracție la bani, și nu îți fă speranțe deșarte gratuit. Va fi un weekend anost în care traiul simplu de zi cu zi poate fi mai potrivit față de alte planuri extravagante.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie): Într-o anumită etapă din acest weekend, vei realiza că gândirea ta cu privire la o anumită problemă a fost confuză fără speranță. Odată ce ai început să vezi lucrurile mai clar, vei ști ce trebuie să faci în continuare – începând, cel mai probabil, cu o eliminare a așa-numiților „prieteni”!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Încearcă să nu petreci întregul weekend îngrijorat de ceva ce s-a întâmplat cu mult timp în urmă. Ca semn de apă, poți deveni un pic emoționat uneori, dar nu trebuie să-ți permiți să te gândești la știrile de ieri. Îngrijorarea va îmbunătăți lucrurile? Desigur că nu.

Săgetator (22 noiembrie – 21 decembrie): Stăpânirea de sine va impresiona oamenii în acest weekend. Pe măsură ce ceilalți vor lucra la ceea ce se întâmplă în lume, vei împinge toate acestea deoparte și te vei concentra asupra distracției. Nu are rost să ne supărăm pe lucruri pe care nu le putem controla.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie): Acesta ar trebui să fie un weekend în general liniștit și distractiv pentru tine, mai ales dacă ești genul de Capricorn căruia îi place viața bună. Toată munca grea pe care ai depus-o la începutul anului începe să plătească dividende. Ai câștigat o pauză.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie): Cel mai bun mod de a evita eșecurile recente este să te concentrezi cu hotărâre pe viitor. Orice s-ar fi spus și făcut ieri s-a terminat, așa că scoate-l din minte și urmărește să fii cea mai bună persoană.

Pești (19 februarie – 20 martie): Profită la maximum de timpul liber în următoarele 48 de ore, deoarece opțiunile tale de acțiune la începutul săptămânii viitoare sunt probabil limitate. Nu trebuie să te înnebunești (deși probabil o vei face!) dar trebuie să savurezi momentele în care faci lucrurile care îți plac.

 393 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *