Mircea Moroșan: „Din data de 15 februarie se deschide primul centru de vaccinare în Huedin” În viitor se poate deschide al doilea!

articol publicat în februarie 8, 2021

Primarul din Huedin a anunțat că din data de 15 februarie se deschide primul centru de vaccinare în Huedin și că în viitor există posibilitatea să fie deschis și un al doilea centru de vaccinare în funcție de fluxul de vaccinuri primite de România și de numărul repartizat orașului Huedin.

„Centrul de vaccinare, care din motive ce nu țin de UAT-ul nostru, de primăria Huedin, s-a amânat deschiderea pentru data de 15 februarie, deci nu se deschide de luni (n.r. astăzi), se deschide de lunea viitoare printr-un ordin al Ministerului Sănătății.

Tipul de vaccin care va fi, va fi în funcție de ce primim la nivel național. Nu depindem iarăși de dorințele noastre.

Mircea Moroșan, primarul din Huedin

În timp, probabil, se vor deschide două centre în Huedin, așa am negociat cu DSP-ul, să vedem dacă se întâmplă, în Huedin 1 și Huedin 2 pentru a crește pe măsură ce cantitatea de vaccin primită de România va fi mai mare, să primim și noi o cantitate de vaccin mai mare, să putem vaccina în două fluxuri.

Dar deocamdată din data de 15 se merge pe un flux, cu tipul de vaccin pe care îl vom primi de la Ministerul Sănătății” a anunțat primarul din Huedin.

 1,862 vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *