Bărbat depistat la volan de polițiștii din Huedin, fără dreptul de a deține permis și cercetat penal pentru că s-a urcat băut la volan!

articol publicat în februarie 9, 2021

În perioada 6-7 februarie a.c., polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Huedin, împreună cu polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au acționat pe raza orașului și a comunelor arondate în vederea creșterii gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la traficul rutier și impunerea respectării regimului legal de viteză.

În cadrul acțiunilor, au fost legitimate 92 de persoane și verificate 84 de vehicule.

Abaterile constatate de polițiști au impus aplicarea unui număr de 66 de sancțiuni contravenționale în conformitate cu OUG 195/2002R, 40 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, polițiștii au reținut 4 permise de conducere ca urmare a nerespectării regimului legal de viteză, efectuării unor depășiri neregulamentare și nerespectării indicațiilor polițiștilor rutieri.

De asemenea, a fost depistat un bărbat în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul public, fără a deține permis de conducere, față de acesta fiind efectuate cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 21,617 vizualizări

1 thought on “Bărbat depistat la volan de polițiștii din Huedin, fără dreptul de a deține permis și cercetat penal pentru că s-a urcat băut la volan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *