Răspunsul lui Matei la DREPTUL la REPLICĂ a lui Hocevar: „E libertatea lui să scrie ce dorește, după cum este și a mea”

articol publicat în februarie 9, 2021

Liderul USR Plus, Raul Matei a trimis astăzi un răspuns la dreptul la replică al dlui. Hocevar publicat în această dimineață de Apuseni Info – „Drept la replică al dlui. Georg Hocevar vizavi de declarația dlui. Raul Matei”.

„Nu am ce să-i răspund lui Hocevar. E libertatea lui să scrie ce dorește, după cum este și a mea. Am renunțat să mai am un dialog cu el, după caracterul lui duplicitar în relația cu mine și Cazacu. În public era prieten cu el, când eram doar noi doi îl desființa.

Iar întrebarea pe care mi-am pus-o e una pe care ar trebui să și-o pună mult mai mulți” a răspuns Raul Matei

 3,925 vizualizări

1 thought on “Răspunsul lui Matei la DREPTUL la REPLICĂ a lui Hocevar: „E libertatea lui să scrie ce dorește, după cum este și a mea”

  1. Dar ne puteti spune cum ati reusit sa obtineti postul pentru sotia d-voastra in detrimentul predecesoarei ei , chiar daca si aceasta s-a inscris la concurs ?? Sunteti indeajuns de “neduplicitar” sa ne spuneti si noua cum ati reusit ?????
    Acum ,sper sa nu va suparati si sa faceti ceea ce stiti mai bine , adica sa ignorati aceasta intrebare care v-a fost pusa de nenumarati concetateni de-ai d-voastra .
    Multumesc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *