Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un tânăr din Vadu Crișului de 22 de ani „premiat” cu 24 de ore în arest, după ce a furat mașina unei rude, băut fiind!

Luni, 8 februarie a.c., la ora 21.40, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați în urma unui apel de urgență primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un tânăr de 21 de ani, din localitatea Vadu Crișului, județul Bihor, că un tânăr de 22 de ani, tot din Vadu Crișului, membru al familiei sale, i-ar fi sustras autoturismul personal, pe care îl lăsase parcat pe o stradă din Oradea.

Polițiștii rutieri și de ordine publică din Aleșd au identificat cu operativitate autoturismul respectiv în trafic, în cadrul unui filtru rutier efectuat pe D.N.1, la intrarea în Aleșd. Autoturismul era condus de tânărul de 22 de ani, din Vadu Crișului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că tânărul bănuit de comiterea faptei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,57mg/litru alcool pur în aerul respirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd l-au reținut pe tânărul de 22 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cursul zile de marți, 9 februarie a.c., acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd, în vederea dispunerii de măsuri legale față de acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

EnglishHungarianRomanian