Deputatul Oana Murariu (USR Plus) își va deschide un birou parlamentar în Huedin

articol publicat în februarie 10, 2021

O veste importantă pentru locuitorii Țării Călatei: în sfârșit vor avea un parlamentar la dispoziție, în zonă, pentru a discuta problemele Huedinului și a comunelor din zona de munte a Clujului, posibile modificări legislative care ar putea încuraja zona.

„Ca urmare, astăzi am fost la Huedin și am discutat cu colegii din Alianța USR PLUS Huedin în vederea deschiderii unui birou parlamentar în localitatea de pe Crișul Repede pentru că ne dorim să fim și mai accesibili clujenilor din zona de vest a județului, respectiv să încurajăm dialogul între aleși și alegători. În fond, de la cetățeni aflăm ce putem îmbunătăți și unde e prioritar să construim.

Sunt foarte entuziasmată de această inițiativă și abia aștept să vă dau noi vești” a anunțat deputatul Oana Murariu.

Cine este Oana Murariu?

„Sunt Oana Murariu și sunt de profesie jurist. Am 32 de ani și am început să activez în domeniul juridic, ca avocat, imediat după absolvirea facultății. Cumva mi-am dorit dintotdeauna să devin avocat, motiv pentru care am și urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Sunt absolvent de elită al acestei instituții de învățământ și mă entuziasmez de fiecare dată când îmi reamintesc faptul că am absolvit facultatea prima din seria mea de studenți și a 2-a din an. Am fost bursier de merit în mod repetat, dovadă clară că munca și dedicarea ne vor aduce întotdeauna acolo unde ne este locul. Din prima zi în care am dobândit acest drept, mi-am deschis propriul cabinet de avocat, intrând, astfel, în lumea antreprenoriatului. Acest lucru m-a ajutat să pot înțelege nu doar prin prisma nevoilor clienților ce înseamnă să fii antreprenor în România” se auto descrie Oana Murariu, pe blogul personal.

Interesant este și clipul de campaniei al deputatului Oana Murariu.

Raport de activitate ianuarie 2021 deputat Oana Murariu

 1,569 vizualizări

1 thought on “Deputatul Oana Murariu (USR Plus) își va deschide un birou parlamentar în Huedin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *